Υαλουρονικό Οξύ στα Χείλη

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία και αποτελεί κύριο δομικό στοιχείο του ανθρώπινου οργανισμού. Έχει υφή απαλού gel και χρησιμοποιείται για «γέμισμα» περιοχών στο πρόσωπο, προσφέροντας όγκο σε σημεία του προσώπου μας όπως τα χείλη ή την εξάλειψη των ρυτίδων.

Πώς εφαρμόζεται το Υαλουρονικό στο πρόσωπο;

Η θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό εφαρμόζεται ενέσιμα. Συγκεκριμένα, εγχέεται στα σημεία του δέρματος που έχουμε επιλέξει και τα γεμίζει δίνοντας όγκο στους ιστούς όπου τοποθετείται. Το υαλουρονικό οξύ περιέχει υδρόφιλο μόριο το οποίο απορροφά νερό χαρίζοντας εξαιρετική ενυδάτωση, γι’ αυτό και μετά την εφαρμογή το πρόσωπο δείχνει νεανικό πιο λαμπερό και πιο φρέσκο. Επίσης βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η διαδικασία είναι σύντομη, περίπου 30 λεπτά, ανάλογα την περιοχή και τη μέθοδο. Δεν απαιτείται χειρουργείο και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η εφαρμογή, αν και ενέσιμη δεν είναι επίπονη, καθώς πριν, έχει τοποθετηθεί κρέμα τοπικής αναισθησίας.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στις περισσότερες περιοχές του προσώπου, προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη (ρυτίδες καπνιστή) > γέμισμα
 • Ρυτίδες μεσόφρυδου (ρυτίδες μύωπα) > γέμισμα
 • Ρυτίδες έκφρασης μετώπου > γέμισμα
 • Για ζουμερά χείλη > όγκος
 • Μαύροι κύκλοι > φωτίζει το σημείο
 • Γέμισμα ζυγοματικών > όγκος

Πέρα από τα οφέλη στο πρόσωπο, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σημεία του σώματος όπως στις ρυτίδες του ντεκολτέ.

Υπάρχουν Αντενδείξεις για την εφαρμογή υαλουρονικού;

Η εφαρμογή υαλουρονικού είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία και δεν έχει καταγραφεί κάποια παρενέργειά του, πέρα από έναν ελαφρύ ερεθισμό, ο οποίος όμως υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα του Υαλουρονικού Οξέος;

 • Διορθώνει τις ρυτίδες
 • Διαρκεί περίπου 1 χρόνο
 • Δίνει όγκο στα επιλεγμένα σημεία
 • Έχει φυσικό αποτέλεσμα
 • Είναι ακίνδυνο
 • Είναι ανώδυνο
 • Δεν απαιτείται χειρουργείο
 • Βελτιώνει το σχήμα τον χειλιών και ενισχύει τον όγκο τους
 • Απαιτείται μία μόνο συνεδρία
 • Η συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά

Fillers Υαλουρονικού – Πείτε αντίο στις ρυτίδες του προσώπου

Τα Fillers Υαλουρονικού αποτελούν μία παγκοσμίως γνωστή επεμβατική αισθητική θεραπεία, μέσω της οποίας μπορούμε να «γεμίσουμε» ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Έχει αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι ανώδυνο και απόλυτα ασφαλές. Απαιτείται μία μόνο συνεδρία διάρκειας 20-30 λεπτών. Οι τύποι υαλουρονικού που χρησιμοποιούμε στα κέντρα μας, είναι των εταιριών Juvederm και Vivacy, που θεωρούνται κορυφαία στον κόσμο.

Θεραπεία HYALIPS – Αγαπήστε και πάλι τα χείλη σας

Η στρατηγική συνεργασία των Medi Cosmetic με τις κορυφαίες εταιρείες κοσμετολογίας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους Allergan και Stylage έχει σαν αποτέλεσμα ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, με ποσοστό ικανοποίησης τουλάχιστον 98%! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και λεπτομέρεια σε κάθε θεραπεία. Με τη μέθοδο HYALIPS, παράλληλα με την αύξηση του όγκου στα χείλη, βελτιώνεται ταυτόχρονα το περίγραμμα και εξαλείφονται τυχόν ασυμμετρίες των χειλιών αλλά και λεπτές ρυτίδες. Απαιτείται μία μόνο συνεδρία διάρκειας 20-30 λεπτών, με τα αποτελέσματα να φαίνονται φυσικά και να είναι άμεσα ορατά. Μετά τη θεραπεία δεν ενδείκνυται η χρήση αντηλιακού και παραμονή σε ζεστό περιβάλλον. Επιπλέον, η θεραπεία δεν ενδείκνυται για εγκύους, για όσους έχουν ενεργά αυτοάνοσα νοσήματα, για όσους έχουν υπερευαισθησία στο Υαλουρονικό Οξύ ή στη λιδοκαΐνη και για όσους έχουν μολυνθεί από στρεπτόκοκκο.

Επωφεληθείτε από την μεγάλη μας προσφορά για Υαλουρονικό στα Χείλη με τη μέθοδο HYALIPS μόνο με 190€ και εξοφλήστε το ποσό σε 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

Θέλετε ζουμερά και σαρκώδη χείλη; Επιλέξτε τα Medi Cosmetic!

Τα σαρκώδη χείλη αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το στοιχεία της θηλυκότητας στις γυναίκες. Αποκτήστε και εσείς ζηλευτά χείλη για φίλημα με τη μέθοδο HYALIPS. Φυσικό και Άμεσο Αποτέλεσμα. Αγαπήστε τα Χείλη σας, αγαπήστε τον Εαυτό σας.

Τα Medi Cosmetic μετράνε 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Κοσμετολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής Κοσμετολογίας. Πλαισιώνονται από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τους ειδικούς στο χώρο.