Υαλουρονικό στα χείλη για αύξηση του όγκου!

Στις πιο διαδεδομένες μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, συγκαταλέγεται και η έγχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη! Και ποια γυναίκα δεν επιθυμεί σαρκώδη χείλη σαν αυτά των μεγαλύτερων star του Hollywood; Τα Medi Cosmetic προσφέρουν στη σύγχρονη γυναίκα τις πιο καινοτόμες τεχνικές για να αγαπήσουν ξανά τα χείλη τους, όπως ακριβώς τα ονειρεύονται!

HYALIPS – Ποια είναι η διαδικασία;

Στα Medi Cosmetic εφαρμόζουμε υαλουρονικό στα χείλη για αύξηση του όγκου και βελτίωση του σχήματος, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες κοσμετολογίας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος, όπως η Allergan και η Stylage.

Κατά την επίσκεψη του ενδιαφερόμενου/ης στα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας μας, το έμπειρο προσωπικό των Medi Cosmetic θα εξετάσει την περίπτωση του/της  και θα  προτείνει την καλύτερη αισθητική λύση προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες του προσώπου.

Η αύξηση του όγκου στα χείλη, πραγματοποιείται με την εφαρμογή fillers (εμφυτεύματα) υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται για ένα εντελώς ασφαλές υλικό αφού το ίδιο το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του οργανισμού μας.

Υαλουρονικό στα χείλη: Πονάει;

Η εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη, αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη πρακτική κατά την οποία ο/η ενδιαφερόμενος/η ίσως νιώσει μία μικρή αλλά αμελητέα ενόχληση. Τα fillers υαλουρονικού οξέος μπορούν να εφαρμοστούν και για την εξάλειψη τυχόν ασσυμετριών του στόματος αλλά και για την αντιμετώπιση των λεγόμενων ρυτίδων καπνιστού.

Η εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη δύναται να εξαφανίσει και τις πολύ λεπτές ρυτίδες που συχνά περιβάλλουν τα χείλη πολλών ανθρώπων.

Ποια τα οφέλη από την έγχυση υαλουρονικού στα χείλη;

Με την εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη πρωτίστως τα χείλη αποκτούν μία πιο ‘’γεμάτη’’ και υγιή  όψη, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο ζουμερά. Επιπλέον με το υαλουρονικό στα χείλη επιτυγχάνουμε:

  • Μείωση των λεπτών ρυτίδων περιμετρικά των χειλιών
  • Βελτίωση του σχήματος και τόνωση του περιγράμματος
  • Ενίσχυση του όγκου των χειλιών χωρίς παραμορφώσεις
  • Βελτίωση της όψης του τόξου
  • Ενυδάτωση των χειλιών

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται; Ποια η διάρκειά τους;

Για την απόκτηση των χειλιών που πάντα ονειρευόσασταν απαιτείται μόλις μία επίσκεψη σε ένα ιατρείο των Medi Cosmetic. Η διάρκεια της συνεδρίας κυμαίνεται από 20-30 λεπτά της ώρας ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Αμέσως μετά την εφαρμογή υαλουρονικού στα χείλη ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητά του/της.

Η έγχυση υαλουρονικού οξέος θα πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό πάντα σε ειδικό χώρο. Η λάθος τοποθέτηση του υλικού μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενείς καταστάσεις για την υγεία του ενδιαφερόμενου, ενώ είναι πιθανό το αισθητικό αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό.

Τα Medi Cosmetic προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα αισθητικών υπηρεσιών που εφαρμόζονται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υαλουρονικό στα χείλη και τα οφέλη του, αλλά και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!