Ζουμερά χείλη – Μάθετε πώς θα τα αποκτήσετε

Τα μάτια και τα χείλη είναι τα κυριότερα εκφραστικά μας μέσα. Τα χείλη μας, κλέβουν τις εντυπώσεις γιατί ξέρουν να γελάνε, να τραγουδάνε και κυρίως να φιλάνε! Είναι όμως τα χείλη μας όμορφα και σαρκώδη; Αν δεν είναι όσο θα θέλαμε, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Η απάντηση είναι θετική, καθώς σήμερα η αύξηση του όγκου των χειλιών μας είναι μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση.

Το πλέον αποτελεσματικό είναι το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε ατέλειες στο σχήμα και στο μέγεθος των χειλιών.

Τι είναι το Υαλουρονικό οξύ;
Το Υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του σώματός μας και το δέρμα μας ενυδατώνεται από αυτό. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η δυνατότητα παραγωγής του από τον οργανισμό μας ελαττώνεται και επομένως το δέρμα χαλαρώνει και φαίνονται τα σημάδια γήρανσης. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα χείλη, τα οποία με το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να χάνουν τον όγκο τους.

Έχει φυσικό αποτέλεσμα;
Όταν επεμβαίνουμε στα χείλη, πρέπει να ξέρουμε ότι τα μεγάλα χείλη δεν κάνουν για όλα τα πρόσωπα. Όταν για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι λεπτά και η μύτη είναι μικρή, δεν μπορεί να υπάρχουν μεγάλα και σαρκώδη χείλη, γιατί δεν θα υπάρχει αισθητική ισορροπία.

Ο στόχος μας λοιπόν είναι να πετύχουμε τη διόρθωση των χειλιών, χωρίς να καταφύγουμε σε υπερβολές. Η αυξητική των χειλιών δεν έχει στόχο να φουσκώσει τα χείλη, αλλά να τους δώσει τόσο όγκο όσο να μην καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος επενέβη γι’ αυτό. Η εικόνα δηλαδή πρέπει να είναι απολύτως φυσιολογική.

Σε ποια ηλικία μπορεί να γίνει;
Φαίνεται ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία για την εφαρμογή του. Συνήθως βέβαια τις γυναίκες τις απασχολεί το θέμα μετά τα 30 ή και τα 40 όπου η απώλεια όγκου των χειλιών είναι πιο αισθητή.

Πώς γίνεται η θεραπεία;
Ας δούμε τώρα πως γίνεται η διαδικασία αύξησης των χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και εάν ο πλαστικός χειρουργός που θα την εφαρμόσει είναι έμπειρος, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ξεκινώντας την επέμβαση λοιπόν που θα μας κάνει πιο θελκτικές, αναισθητοποιείται η περιοχή με μια κρέμα και μετά εγχέεται με μια πολύ λεπτή βελόνα το υαλουρονικό στα σημεία που έχει αποφασιστεί ότι χρειάζεται διόρθωση. Μετά την επέμβαση υπάρχει συνήθως ένα πολύ μικρό οίδημα το οποίο σε 1-2 μέρες χάνεται. Η διαδικασία κρατάει μισή ώρα και χρειάζονται έως και 2 επαναλήψεις για ένα καλό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, τα όμορφα χείλη δεν είναι προνόμιο των λίγων γυναικών, που πρωταγωνιστούν στα περιοδικά. Μπορούμε να το πετύχουμε όλες μας, αρκεί να εμπιστευθούμε τους ειδικούς!